ENDURO LJIGA 2021/2021

U organizaciji BK Opušteno i Night Riders Croatia donosimo vam Enduro ljigu kroz sljedećih pet mjeseci. Liga će proći trailove od istoka prema zapadu, a održat će se svake zadnje nedjelje u mjesecu. Broj natjecatelja je ograničen tako da se prijavite što prije!

Važne informacije:

  • Za sudjelovanje se donira 50kn po kolu
  • Sudionici će dobiti piće i energetsku čokoladicu po završetku utrke
  • Mjerenje vremena se radi putem aplikacije, a rezultati su objavljeni dan nakon utrke
  • Razmak između starta natjecatelja je 30s
  • Rezultati natjecanja se boduju i u konačnici tvore listu ukupnih rezultata lige
  • Nema odgode niti jednog kola lige
  • Svaki natjecatelj dobiva broj za bicikl koji čuva tijekom cijele lige
  • Prisustvovati mogu samo punoljetni ili maloljetni uz prisustvo roditelja kod prijave (ili pisana izjava roditelja da djeca voze isključivo na njihovu odgovornost)!

3. kolo lige - Enduro Sljeme (30.01.2022.)

Okupljanje je u 10:30 sati kod Mostića na ulazu u Leustek. Vozi se jedan đir. Nema organiziranog treninga, ali po mogućnosti dođite vikend ranije i pogledajte stazu. Start prvog natjecatelja je u 12:00 sati. Starta se od najvećeg broja do najmanjeg. Start i cilj bit će označeni, a na ključnim skretanjima bit će redari / oznake.

Vozi se Enduro staza od prvog uspona, odnosno od vidikovca gdje se vidi Zagreb, pa stari Enduro. Ne vozi se drugi uspon nego se ide lijevo i trka završava na livadi. Ne vozi se donji dio nakon raspela i brana.

Domaćini: BK Opušteno

2. kolo lige - Markuš (26.12.2021.)

Okupljanje je u 11:00 sati na paintballu u Markuševcu. Vozi se JEDAN ĐIR. Nema organiziranog treninga, ali po mogućnosti dođite vikend ranije i pogledajte stazu. Start prvog natjecatelja je u 12:00 sati. Starta se od najvećeg broja do najmanjeg. Start i cilj bit će označeni, a na ključnim skretanjima bit će redari / oznake.

Preuzmi GPX datoteku staze: 2. kolo Markuš (GPX)

Vozi se Kombinacija – Pinta od starog starta (onog na pola Bikče – kod skretanja za Kolorado), Srki, Riber (biti ce chicken) i donji dio trojke..

Domaćini: Boban i ekipa

Rezultati 2. kolo (Markuš):

1. kolo lige - VTC (28.11.2021.)

Okupljanje je u nedjelju (28.11.) u 9:00 sati kod izvora Vidovec. Iako će druga kola lige imati po 2 spusta, na VTC-u će biti organiziran samo jedan spust, bez službenog treninga. Start prvog natjecatelja je u 10:00 sati. Starta se od najvećeg broja do najmanjeg. Start i cilj bit će označeni, a na ključnim skretanjima bit će redari / oznake.

Preuzmi GPX datoteku staze: 1. kolo VTC (GPX)

Vozi se staza Tonček i Točkica. Iako je inicijalno bio plan da se vozi Blek stena, zbog sigurnosti natjecatelja i cilja da se okupi što veći broj ljudi, izmijenili smo stazu na lakšu opciju.

Domaćini: VTC DIG CREW

Rezultati 1. kolo (VTC - Tonček & Točkica):